Aanbod

De Vrouwenkrachtcentrale organiseert diverse activiteiten die allemaal in het teken staan van jouw ontwikkeling. Ons aanbod bestaat uit verschillende activiteiten. Volg ons voor de meest recente updates op Facebook!
Aanmelden voor één van de onze activiteiten kan via het aanmeldformulier. Vergeet niet de naam van de activiteit en de datum te vermelden.


Netwerkbijeenkomsten/Workshops

Iedere 6 weken organiseert de Vrouwenkrachtcentrale een interactieve netwerkbijeenkomst over een bepaald thema. Dit thema kan zijn het vinden van balans, doelen stellen, een goede eerste indruk maken, etc. Een gastspreker behandelt het thema en er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Zit je ergens mee of zoek je iemand die je verder kan helpen of in contact kan brengen? Tijdens de netwerkbijeenkomsten zijn gemiddeld 30 vrouwen aanwezig, waardoor er altijd wel iemand is die jou kan helpen of kan doorverwijzen.
Laat je inspireren en meld je aan!


Vrouwen in gesprek

Vrouwen in gesprek is een programma dat de Vrouwenkrachtcentrale twee keer per jaar aanbiedt. Het programma Vrouwen in gesprek bestaat uit acht ochtendbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten heb je tafelgesprekken met andere vrouwen of volg je een workshop. Het doel van het programma is jou te laten nadenken over wat je nu echt wilt. Er wordt gebruik gemaakt van de gespreksmethodiek van JUMP Movement. Deze bijzondere gespreksvorm maakt dat je stap voor stap je eigen kracht ontdekt en activeert! De tafelgesprekken worden opgevolgd door praktisch workshops waarin vrouwen handvaten krijgen aangereikt om ook concreet aan de slag te gaan en afgerond met een informatie carrousel waar verschillende partners vertellen over de mogelijkheden die er voor vrouwen zijn om zich verder te ontwikkelen richting werk.
Ben jij ook toe aan een goed gesprek en stevige handvaten? Meld je dan aan!


Jaarlijks evenement

Ieder jaar organiseert de Vrouwenkrachtcentrale een evenement met als doel om vrouwen te inspireren en motiveren om stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. Vorig jaar (2016) was dit het Kracht On Tour evenement, dit jaar ‘Be the Change’ in samenwerking met Be the Change Nederland. 80 Vrouwen zijn de uitdaging met zichzelf aangegaan om uit hun comfortzone te stappen. En een stap te zetten richting een andere toekomst, werk of opleiding. Vrouwen vertellen na afloop: “Het was een inspirerende en een confronterende dag” en “Ik voel me gezien en geraakt’.


Buddytraject is samenwerking met project EVA (Educatie voor Vrouwen met Ambitie) 

Wil je serieus bezig met je eigen ontwikkeling en heb je behoefte aan iemand aan je zijde die met je meedenkt en meeloopt? Iemand voor een goed gesprek, schouderklopje of motiverende steun? De Vrouwenkrachtcentrale biedt in samenwerking met het project EVA Educatie voor Vrouwen met Ambitie een buddytraject aan. Je krijgt dan een buddy met wie je individueel of in een groepje aan de slag gaat om je doelen te realiseren. Omgekeerd heb jij een ander wellicht ook je steun, bemoediging of praktische steun te bieden?
Meld je aan voor of als een EVA buddy en maak sprongen in je ontwikkeling!